Paalmatras als zettingsarme constructie

Voor het realiseren van een paalmatras voor een weg, opstelplaats, terrein, kadeconstructie of andere toepassing, is het ontwerp en advies van de specialist de perfecte oplossing. Afhankelijk van het gebruik, de statische en/of mechanische belasting en de samenstelling van de ondergrond. We gebruiken paalmatrassen voor wegen, distributiecentra, logistieke terreinen, op- en overlag en haventerreinen.

Paalmatras ontwerp

De oplossing van een paalmatras is in veel gevallen een betere voorziening ten opzichte van traditionele funderingsconstructies. Door de paalmatras fundering wordt er een zettingsarme constructie gevormd, welke door middel van palen zich als het ware verankerd in de bodem. De palen kunnen met verschillende methoden in de bodem gebracht worden. De meest gebruikte methode van RvB is de hoge snelheidspalen. Dit is een heimethode waarmee de palen met zeer hoge snelheid in de grond worden gezet. Deze palen worden in het werk gestort en na het heien en uitharden verbonden met de aan te brengen stijve plaat die we aanleggen. Deze combinatie maakt de fundering uiterst effectief en voor veel verschillenden doeleinden bruikbaar. Onze referenties bewijzen de doordachte oplossing van RvB.

Funderingsconstructie paalmatras

Door de jarenlange ervaring en vele verschillenden projecten heeft RvB veel kennis opgedaan van doordachte oplossingen. Ons engineeringsbureau ziet alle belemmeringen van de bodem met de gewenste belasting en zettingseis als ultieme uitdagingen. Altijd beiden we een perfecte oplossing. Goed doordacht en sterk onderbouwd. Als infraspecialist bewijzen we de oplossing in de praktijk. We nemen projecten van begin tot eind aan. We verrassen onze opdrachtgevers met turn-key projecten, binnen het gestelde budget en tijd.

Contact

Wilt u een paalmatras of een andere fundering op slecht draagkrachtige bodem? Gaat u nieuw bouwen of is het bestaande terrein toe aan een reconstructie? Vraag advies aan de specialist. Nuchter, eerlijk en transparant zijn kernwoorden van onze kennismaking. Neem contact met ons op, en bel 088 – 786 85 90 of vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!